Heling via het kosmische energieveld.

‘Integrative Energy’ Therapie

 

Introductie

Als mens staan we voortdurend in verbinding met onze omgeving, ook met het niet zichtbare. Het klinkt misschien bizar, maar juist in dat niet-zichtbare-veld ligt de basis van ons bestaan: onze ervaringen, onze emoties, hoe we met onze omgeving omgaan en ook ons fysieke lichaam, kortom: alles.

 

Alle ervaring van jou -als multi-dimensionaal wezen- heeft een directe relatie met je bewustzijnsniveau, dat een actieve rol speelt bij de vormgeving van jouw werkelijkheid. Bovendien bevat de kern van je wezen een onbegrensd potentieel. Je bent vele malen grootser dan je jezelf kunt voorstellen. Dit is misschien allemaal nieuw voor je en weinig geloofwaardig, maar ook de wetenschap schrijdt voort en er liggen inmiddels voldoende bewijzen dat er verbindingen en interacties zijn tussen materie, intentie en bewustzijn.

Als voorbeeld: de directe samenwerking tussen ons hart en onze hersenen. De electro-magnetische informatie tussen hart en hersenen en de afstemming ervan (co-herentie) vormen een belangrijke basis voor een goede kwaliteit van leven.

Misschien denk je “Wat heeft dit allemaal met mij te maken?” Het antwoord is: alles. Hoe jij in het leven staat, hoe jij jouw mogelijk fysieke problemen ervaart, hoe jij jouw relaties inkleurt enz.

Voor wie is deze therapie geschikt?

Deze Integrative Energy methode kan jou helpen:

  • als je door moeilijke situaties in je leven gaat, zowel op het fysieke als het psychoemotionele niveau
  • als je jezelf vast voelt zitten in een situatie of niet meer weet hoe verder te gaan
  • als je toe bent aan een diepere zelf-introspectie en/of je persoonlijke groei
  • als je een ziekte hebt of een verwonding
  • bij emotioneel trauma
  • voor en na een operatie

 

Het energiewerk maakt o.a. spanningen in de lichaamsweefsels vrij, alsook blokkades op psycho-emotioneel niveau. Veelal ontvangen cliënten inzichten …

Wat is er mogelijk?

  • energetische healing op de behandelingstafel
  • energetische behandeling op afstand (doorkruist tijd en ruimte)
  • coachingsgesprek
  • het zichtbaar maken van de relatie tussen je hart en hersenen en ook het oefenen om tot co-herentie te komen

 

Deze helingstherapie is o.a. bekend door het werk van Barbara Ann Brennan, Rosalyn Bruyère, Caroline Myss en andere healers. Deze methode wordt beschreven in de boeken ‘Licht op de Aura” en ‘Bronnen van Licht’ van Barbara Ann Brennan.

Heb je vragen: neem even contact op, via email of telefoon.