Integrative Energy Therapie
Healing via het menselijk energieveld

Voor wie is Integrative Energy Therapie geschikt? Als je een van de hierna genoemde situaties herkent zou je baat kunnen hebben bij Integrative Energy Therapie

Ga je door een moeilijk moment in je leven; (emotioneel of fysiek)?
Zit je vast in een bepaalde situatie of weet je niet hoe je verder moet in je leven?
Ben je rusteloos? Voel je je ongemakkelijk?
Ben je ziek of heb je een verwonding?
Ben je toe aan een diepere zelf-introspectie? Wil je meer doen aan je persoonlijke groei?
Wil je het Hier en Nu beter ervaren?
etc.
Waarom kan Integrative Energy Therapie een goede aanpak zijn? Dit werk stimuleert de circulatie van energie in het lichaam en brengt het lichaam meer in harmonie. Het resulteert in een uitgebalanceerd en schoon energieveld. Deze techniek maakt energieblokkades vrij en lost lichamelijke spanning en spierspanning op. Deze methode is ook zinvol gebleken vóór of direct na een operatie.

Hoe werk ik met Integrative Energy Therapie? In een rustige omgeving waar jouw ruimte en persoonlijkheid worden gerespecteerd, lig je volledig gekleed op een massagetafel en concentreer je je alleen maar op jezelf en op je sensaties. Middels handoplegging wordt je tijdens de sessie in een hoger bewustzijn gebracht waar je energie systeem zichzelf weer kan herstellen.

Wat houdt Integrative Energy Therapie in? Het energie-werk heeft effect op de menselijke aura en chakra’s door cranio-sacraal-therapie en/of in combinatie met psycho-spiritueel werk. Deze therapie is bekend door het werk van Barbara Ann Brennan, Rosalyn Bruyère, Caroline Myss en andere healers in de wereld. Deze methode wordt beschreven in de boeken ‘Licht op de aura’ en ‘Bronnen van Licht’ van Barbara Ann Brennan.

Voor meer informatie over deze therapie : http://www.barbarabrennan.com/